Actualitate

Continuă amenzile pentru persoanele care nu poartă mască. Sancțiuni în valoare de 24.000 lei

Continuă sancțiunile pentru persoanele care nu respectă măsurile de protecție în vigoare. Aproape 200 de sancțiuni au fost aplicate de către oamenii legii, doar în ultimele 24 de ore.

Polițiștii au verificat societăți comerciale, mijloace de transport, dar și alte locații unde este este instituită obligativitatea purtatului măștii.

174 de forțe de ordine au participat la aceste acțiuni, care au cuprins 181 de societăți comerciale și 116 mijloace de transport. Au fost legitimate aproximativ 1500 de persoane.

Conform datelor oferite de IPJ Timiș, oamenii legii au aplicat sancțiuni în valoare de 24.000 de lei, iar 196 de amenzi au fost date persoanelor care nu au purtat mască.

Oamenii legii transmit că aceste controale vor continua, mai ales în contextul trecerii în scenariul roșu a unui număr tot mai mare de localități, dintre care și Timișoara.

Vă rugăm să conștientizați importanța situației epidemiologice și mai ales efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu coronavirus. Recomandăm cetățenilor să păstreze distanțarea, să poarte masca de protecții în toate spațiile unde este obligatoriu” transmite IPJ Timiș.

Vă reamintim că Timișoara a trecut în scenariul roșu din data de 24 octombrie. Restricțiile în vigoare pot fi consultate AICI.

Lasă un comentariu