Administrație

Consiliul Județean Timiș are, în sfârșit, doi vicepreședinți: Cristian Moș (USR-PLUS) și Alexandru Proteasa (PNL).

Consiliul Județean Timiș și-a investit vicepreședinții, la trei luni de la alegerile locale – Cristian Moș (USR-PLUS) și Alexandru Proteasa (PNL).

sus: Alexandru Proteasa (PNL); jos: Cristian Moș (USR-PLUS)

După mai multe runde de negocieri eșuate, Alianța USR-PLUS și PNL au ajuns la o înțelegere. Astfel, plenul Consiliului Județean Timiș s-a întrunit astăzi, într-o ședință extraordinară, după cum anunța Alin Nica săptămâna trecută.

Procedura a fost supusă votului, fiecare candidat având nevoie de 19 voturi. 28 de consilieri au votat din cei 33 prezenți. Reprezentanții PSD au anunțat că nu vor vota, motivând că nu înțeleg rostul convocării ședinței extraordinare.

Alexandru Proteasa (PNL) a obținut 28 de voturi „pentru”, iar Cristian Moș (USR-PLUS) a fost ales cu 26 de voturi „pentru”, unul „contra” și o abținere.

Alexandru Proteasa, în vârstă de 32 de ani, a fost consilier local la Moșnița Nouă timp de patru ani. A mai administrat câteva societăți comerciale.

Cristian Moș, 37 de ani, a absolvit Universitatea Politehnica, Electronică și Telecomunicații. A lucrat în domeniul proiectării și cercetării, coordonând echipe care proiectau echipamente medicale.

Lasă un comentariu