Actualitate

Consiliera Ana Munteanu a fost suspendată din USR pentru un an după flagrantul din restaurant

Consliera Ana Munteanu, a fost suspendată de conducerea USR Timiș pentru un an, după ce a organizat un flagrant cu clienți falși la un restaurant din Timișoara.

Seara trecută biroul USR Timiș s-a întrunit, unul dintre principalele subiecte de discuție fiind situția lui Ana Munteanu.

,,Colega noastră a făcut o eroare de judecată și a acționat într-o manieră neinspirată și inadecvată poziției de consilier local pe care o deține. Rolul ei, ca membru al Consiliului Local Timișoara, nu este să încerce să se substituie instituțiilor executive ale statului. Există organe competente pentru a urmări și a sancționa încălcarea regulilor. Trebuie să apelăm la acestea ori de câte ori aflăm de o nerespectare a prevederilor legale și să avem încredere că ele vor acționa potrivit legii.  Întrucât modul în care colega noastră a înțeles să acționeze nu reflectă voința noastră, ca organizație, și nici valorile pe care USR le promovează, s-a hotărât suspendarea Anei Munteanu din calitatea de membru al partidului pentru un an de zile începând cu data de 26 martie 2021, cu titlu de sancțiune, a anunţat preşedintele USR Timiş, Cristian Moş.

Pe de altă parte, cei din USR Timiş au condamnat linşajul mediatic şi ştirile false la care a fost supusă Munteanu.

Condamnăm cu fermitate violența verbală din mediul online, elementele de limbaj suburban și amenințările proferate la adresa colegei noastre în urma întâmplărilor de sâmbătă, 20 martie 2021. Indiferent de greșelile pe care le-a făcut, nimeni nu merită să fie supus unui astfel de tratament. Condamnăm, de asemenea, știrile false fabricate și promovate în jurul acestui subiect. În special pe cele care relativizează suferința victimelor regimului comunist. Considerăm că societatea în ansamblul ei are nevoie să respingă astfel de practici și să încurajeze propagarea adevărului. Știrile false sunt un flagel al lumii moderne, iar el trebuie combătut în toate formele sale. Colega noastră a făcut o eroare de judecată și a acționat într-o manieră neinspirată și inadecvată poziției de consilier local pe care o deține”, a mai anunţat Moş.

3 Comentarii

  1. Nota 4, stai jos

  2. Pingback: Ana Munteanu, sancționată de Consiliul Local. Nu își va primi indemnizația două luni – Jurnalul de Timiș

  3. Pingback: Membrii USR confirmă: Ana Munteanu a fost însoțită de șefi ai partidului la flagrantul din restaurant – Jurnalul de Timiș

Lasă un comentariu