Actualitate, Administrație

BREAKING NEWS – Klaus Iohannis cere interzicerea circulației pe timp de noapte. Masca, obligatorie peste tot în România

Klaus Iohannis a prezidat ședința de Guvern din această seară și a cerut premierului Ludovic Orban nouă serie de restricții, asemănătoare cu cele impuse în starea de urgență din primăvară.

De luni, dacă măsurile cerute de președinte vor fi introduse, circulația pe timpul nopții va fi interzisă. Măștile vor fi obligatorii în toate spațiile publice, piețele vor fi închise, iar cursurile se vor ține în online. De asemenea, angajații din sectorul public sau privat vor lucra de acasă, acolo unde este posibil.

„Am avut astăzi aproape 10.000 cazuri. Sunt necesare măsuri stricte pentru a controla extinderea virusului. Măsurile luate până acum nu sunt nu mai sunt eficiente.

Circulația pe timp de noapte va fi interzisă. Magazinele trebuie închise seara la 21.00. Târgurile și piețele vor fi închise. Masca devine obligatorie peste tot în țară indiferent de locuri publice din interior sau exterior. Solicit firmelor să își decaleze programul de funcționare”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Campania electorală va avea în loc în condiții foarte stricte. „Alegerile din 6 decembrie trebuie să se desfășoare și în aceste condiții!” a mai spus președintele.

Premierul Ludovic Orban a anunțat că restricțiile vor intra în vigoare de luni, 9 noiembrie.

Lasă un comentariu