Sănătate

Au fost administrate primele doze de vaccin anti-COVID-19 la Timișoara

Cadrele medicale de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara au beneficiat de primele doze de vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2. Medicii Virgil Musta, Cristian Oancea, Ciprian Gîndac și Teodora Moisil s-au aflat printre cei imunizați.

Aștept vaccinul de un an de zile. De când a început pandemie, am spus că este singura metodă. Abia am așteptat să putem primi această armă împotriva virusului. Dacă o folosim, sigur vom câștiga. Mă bucur că pot să mă vaccinez. Vom începe să ducem o viață normală. Depinde de noi, dacă înțelegem să ne vaccinăm, iar în primăvară vom putea duce o viață normală”, a declarat medicul Virgil Musta.

500 doze de vaccin au ajuns la Timișoara, urmând ca 415 de cadre medicale să fie vaccinate.

„Sper să fie prima zi în care începem sfârșitul SARS-CoV-2. A fost un an foarte greu pentru noi. Sperăm ca acest proces de vaccinare să ne confere o imunitate prin care să reușim să învingem boala. Dozele de vaccin rămase dupa vaccinarea colegilor mei vor fi administrate cadrelor medicale din spitalele suport – Spitalul CFR, Institutul de Boli Cardiovascalure și Spitalul Municipal Timișoara”, a spus Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș.

Lasă un comentariu