Actualitate

Aproape 90 de protestatari anti-carantină au fost identificați și vor primi amenzile prin poștă

Jardarmii din Timișoara pe data de 29 martie, au identificat și amendat 88 de persoane care au participat la protestul anti-restricți. Aceștia vor primi amenzile acasă, prin poștă, în următoarele 6 luni.

Protestul s-a desfașurat fără respectarea restricțiilor, iar majoritatea persoanelor prezente nu au purtat mască.

Protestul a început în fața Prefecturii Timiș, în jurul orei 17. La începutul protestului, au fost prezenți aproximativ 40 de persone care scandau, dar mai spre seară s-au strâns peste 400 de persone.

După ce au făcut mai multe ture în zona centrală a orașului, timișorenii nemulțumiți i-au vizitat locuința edilului-șef Dominic Fritz pentru a-i cere acestuia să își dea demisia.

Amenzile date celor 88 de protestatarii identificați de jandarmii timișoreni au o valore de minimum 50.000 de lei.

2 Comentarii

  1. O tara condusa de cretini precum sunt cei de la usr, tot aceleasi persoane cu 2 ani în urmă protestau contra psd și măririle luate de ei, acum ajunși la putere sfidează poporul Român catalogand-ui ca fiind extremisti, teroriști sau alte denumiri, impun restricții nejustificate și evocând infectări data un calcul realizat

    • Nu USR-ul hotaraste, pesedistule! Informeaza-te inainte sa comentezi, ca de asta ai televizor si internet. Mai usor cu gargara ca vad ca ai inceput sa iti inghiti si cuvintele.

Lasă un comentariu