Sport

Antrenorul Octavian Benga a plecat de la Politehnica Timișoara! Cine îi va lua locul

Clubul alb-violet a anunțat că acordul cu tehnicianul Octavian Benga a încetat. Despărțirea a fost de comun acord. Decizia este surprinzătoare, deoarece antrenorul a avut rezultate bune în mandatul pe care l-a preluat încă din sezonul trecut.

Politehnica Timişoara a întrerupt astăzi de comun acord colaborarea cu antrenorul principal Octavian Benga. Pe această cale îi mulţumim lui Tavi pentru întreaga muncă depusă în perioada petrecută la clubul nostru”, a anunțat clubul timișorean.

Politehnica se află, în acest moment, pe podiumul eșalonului secund, iar în sezonul trecut, formația antrenată de Octavian Benga reușea perfomanța de a avea cea mai bună apărare din ligă. În locul acestuia va fi actualul manager general al Politehnicii, Dan Alexa.

Am avut o dorinţă de a rămâne, dar nu în condiţiile în care mi s-au propus. Am considerat că e mai bine pentru toată lumea să reziliem de comun acord. Politehnica să continue şi fără mine (…) Vreau să le mulţumesc în primul rând jucătorilor, pentru că am reuşit şi asta e cea mai mare realizare a mea la club, să formez un grup. E dificil să formezi un grup aşa unit, cu jucători, unii cu o vârstă mai înaintată, alţii foarte tineri. Cred că am făcut o îmbinare foarte bună şi am creat o atmosferă propice performanţei. Pe viitor se poate construi în continuare. Politehnica Timişoara poate să rămână acolo în faţă, să intre în play-off şi să atace promovarea! Îi urez mult succes noului antrenor. Cu siguranţă va fi presiunea mai mare pe noul antrenor…”, a declarat Octavian Benga la despărțirea de clubul alb-violet.

Lasă un comentariu