Actualitate

Alți 50 de migranți au fost găsiți de autorități, în weekend, la Timișoara

Acțiuni ale polițiștilor de frontieră alături de ceilalți colegi din MAI, la Timișoara. Oamenii legii au verificat zonele în care se adună de obicei migranți și au găsit peste 50 de persoane care nu își justificau prezența acolo. Vor fi trimise spre centrele de azil la care sunt înregistrați în țară.

Oamenii legii au acționat sâmbătă și duminică în mai multe zone din oraș în care se adună de obicei migranții. Au găsit acolo 54 de cetățeni din Afganistan, Pakistan și Bangladesh, cu vârste cuprinse între 12 și 27 de ani.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Afganistan, Pakistan şi Bangladesh cu vârste cuprinse între 12 şi 27 de ani, majoritatea cu documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza municipiului Timişoara. După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil vor fi sprijiniţi pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi”, transmit polițiștii de frontieră timișeni.

Lasă un comentariu