Administrație

Alin Nica s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode. „Urmează vești bune”, spune președintele Consiliului Județean Timiș. Care este prima

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat că a avut o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

În urma discuțiilor, noul președinte al CJT anunță că un drum important va intra în reparații capitale, dar și că va urma o perioadă de vești bune privind proiectele de infrastructură.

Din 2021, se vor efectua lucrări la drumul dintre Moravița și Orșova, drumul fiind în acest moment într-o stare proastă, datorită „plombărilor” din trecut. Astfel, DN 57 Moravița – Oravița – Orșova va fi reabilitat.

Ieri, am avut discuții la Ministerul Transporturilor despre proiectele de infrastructură din Timiș. Vor urma câteva vești bune în perioada următoare. Prima veste este că DN 57 Moravița – Oravița – Orșova (în Timiș, limita este la Lățunaș) va intra în reparații capitale anul viitor”, anunță Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Lasă un comentariu