Administrație

Alin Nica, președintele CJ Timiș, intră în izolare. Soția sa a fost depistată cu COVID-19

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, anunță că se va izola timp de 14 zile, după ce soția sa a fost confirmată cu virusul SARS-CoV-2. Acesta va lucra de acasă în următoarea perioadă.

Începând de astăzi, timp de 2 săptămâni, voi lucra online, de acasă, deoarece soția mea este confirmată pozitiv la Covid-19 și suntem izolați la domiciliu. Am făcut publică această situație deoarece vreau să încurajez respectarea regulilor și un comportament corect în fața bolii. Dacă un membru al familiei dumneavoastră se îmbolnăvește, îndrumați-l să apeleze la medic și să își îngrijească sănătatea fără să îi expună la virus pe cei din jur. Slavă Domnului, soția și copiii sunt bine, eu la fel, sunt convins că, împreună, vom trece și peste această încercare. Îmi vor lipsi vizitele de lucru pe teren și întâlnirile cu primarii însă chiar dacă nu sunt prezent fizic în instituție sau în județ, atenția și munca mea sunt în continuare în slujba timișenilor”, a scris Alin Nica pe Facebook.

Alin Nica și Dominic Fritz au fost într-o vizită de lucru la București în cursul zilei de marți. Cei doi s-au întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai guvernului, cu care au discutat despre mai multe proiecte de infrastructură.

Am fost astăzi, întreaga zi, la București, pentru Timișoara. Am vorbit despre stadion și Sala Polivalentă la Compania Națională de Investiții și despre Timișoara capitală culturală europeană la Ministerul Culturii. Nu este un secret că acord importanță drumurilor din județ, infrastructurii și bunelor relații cu primarii din teritoriu, oricât de mici ar fi localitățile lor. Ce se știe mai puțin este faptul că, din primele zile de mandat, am trecut municipiul Timișoara pe lista priorităților Consiliului Județean Timiș. Am în vedere proiecte strategice, de anvergură, pentru care am produs mai mult decât idei, am creat oportunități de finanțare și de implementare”, a declarat președintele CJ Timiș.

Lasă un comentariu