Administrație

Alin Nica, investit în funcția de președinte al Consiliului Județean, în prezența premierului Ludovic Orban. La eveniment a participat și Dominic Fritz

Deși inițial, ceremonia de investire a noului președinte al CJT ar fi trebuit să aibă loc vineri, 23 octombrie, dorința premierului Ludovic Orban de a participa l-a făcut pe Alin Nica să amâne cu o zi. La eveniment a participat și primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz. „Să fie foarte clar, PNL va face alianță doar cu USR PLUS” a spus premierul.

Ludovic Orban a dat asigurări că atât proiectele județene, cât și cele locale, vor fi susținute guvernamental.

Încercăm să creștem viteza și implementarea proiectelor. Pot să vă asigur că de un an de zile, toate proiectele pe care Guvernul le gestionează pentru Timișoara vor fi duse la bun sfârșit, având susținere guvernamentală” a declarat premierul.

Alin Nica s-a declarat încrezător în ceea ce privește viitorul, declarând că prezența lui Ludovic Orban este o garanție a sprijinului din partea executivului pentru proiectele din județul Timiș.

Va trebui să construim durabil pentru timișeni și pentru întreagă zonă, deoarece nu este vorba doar de responsabilitate locală, ci de întrega regiune de vest a țării. Doresc să colaborez cu toți primarii, dar și cu autoritățile din județele învecinate, dar și cu Guvernul României, iar prezența aici a domnului prim-ministru, garantează că proiectele pe care le așteptăm pentru a dezlănțui potențialul de dezvoltare a județului nostru vor fi sprijinite la cel mai înalt nivel. Nu putem omite noua ieșire de pe autostrada A1, centura ocolitoare a Timișoarei, sala polivalentă, stadionul și autostrada Timișoara – Belgrad, acestea fiind doar câteva din proiectele pe care le vom implementa. Pe termen scurt, principalul obiectiv este să câștigăm lupta împotriva virusului COVID-19”, a declarat Alin Nica, în cadrul evenimentului.

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj și celor din USR PLUS, în urma divergențelor apărute la negocierile dintre cele partide politice.

Atât la nivelul Timișului, cât și în Timișoara, PNL va forma majorități de guvernare locală cu USR PLUS. La baza colaborărilor trebuie să stea fundamente solide, principii de funcționare a acestor majorități, un respect receiproc între cele două parți” a mai spus Ludovic Orban.

Lasă un comentariu