Actualitate

Accor Hotels inaugurează primul hotel Mercure din Timișoara

Într-o perioadă în care mai degrabă se discută despre reducerea sau chiar încetarea activității hotelurilor datorită măsurilor de restricție impuse de pandemia cu coronavirus, celebrul lanț internațional de hoteluri își deschide oficial primul hotel în capitala Banatului.

Noul hotel Mercure Timișoara are o arhitectură impresionantă care îmbină, într-un mod armonios, modernul și clasicul. Acesta va avea 60 de camere și va dispune de sală de conferință, restaurant și cafe-bar.

Proprietar al hotelului este Ionuț Iakub, un investitor care s-a făcut remarcat prin construirea de imobile în România și Austria. Acesta a declarat, în urmă cu câteva luni, că construirea unui hotel Mercure este oportună mai ales în contextul în care Timișoara urmează să fie capitală culturală europeană și, implicit, v-a atrage mulți turiști.

Grupul Accor Hotels deține cele mai importante brand-uri hoteliere din lume, printre acestea numărându-se și Mercure. În toată lumea, Accor are deschise peste 5000 de hoteluri în 110 țări.

Accor nu este singurul nume mare care intră pe piața hotelieră din Timișoara, sens în care în orașul de pe Bega au început construcțiile pentru un hotel Raddison Blu care va avea 160 de camere, amplasat în noul cartier ISHO.

Lasă un comentariu