Actualitate

Accident cu patru victime în Sânnicolau Mare. Au intervenit pompierii pentru descarcerare

Vineri seara, în Sânnicolau Mare a avut loc un accident în care a fost implicat un autoturism și un tractor în urmă căruia au fost rănite patru persoane. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a descarcera una dintre victime, o fată de 14 ani.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21, în Sânnicolau Mare. Un tractor și un autoturism s-au ciocnit, iar patru persoane aflate în mașină au fost rănite. Este vorba despre un major și 3 minori. Dintre aceștia, o fată de 14 ani a rămas încarcerată.

Din primele cercetări făcute la fața locului de către polițiști, pare că șoferul autoturismului ar putea fi cel vinovat de producerea accidentului, însă pentru a se cunoaște, cu certitudine, persoana vinovată a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La fața locului, și-au făcut apariția un echipaj format din 8 pompieri, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, la locul accidentului au intervinit și patru echipaje SAJ.

Din primele cercetări a rezultat că șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 46 de ani, circula dinspre Sânnicolau Mare spre localitatea Saravale. La un moment dat, autoturismul a lovit din spate tractorul, condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani.

Toate persoanele prezente în autoturism au fost transportați la spital, având nevoie de înfgrijiri medicale.

Lasă un comentariu