Fără categorie

A fost aprobat constructorul pentru noul drum de 10 km ce va lega Timișoara de autostrada A1. Lucrările trebuie finalizate în doi ani

Noul drum ce va lega Timișoara de autostrada A1 are constructor. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a acceptat oferta singurei firme care a participat la licitație.

DRDP Timișoara anunță că lucrarea va fi atribuită firmei TODI CONSTRUZIONI GENERALI S.p.a., fiind singura compania care participat la licitația pentru câștigarea contractului. Oferta italienilor a fost de 189.571,920,62 lei, fără TVA.

Drumul ar urma să aibă o lungime de 10 km și va începe cu circa 300 m înaintea intersecției existente dintre drumurile DJ 692 și E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier și se va dezvolta pe direcția Nord-Est spre autostrada A1.

Durata de implementare este de 24 de luni – 6 luni destinate proiectării și 18 luni reprezentând perioada de execuție a lucrărilor.

„Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă în cel mai scurt timp, după îndeplinirea formalităților legale privind elaborarea și avizarea contractului”, se mai arată în comunicatul DRDP Timișoara.

Lasă un comentariu