Actualitate

25 de ani de închisoare pentru criminalul care și-a omorât iubita, lângă Catedrala Mitropolitană

Cosmin Titiș, individul care și-a omorât iubita anul trecut, lângă Catedrala Mitropolitană din Timișoara, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare cu executare.

În toamna trecută, victima, o tânăra în vârstă de de 20 de ani, se plimba cu o prietenă pe lângă Catedrala Mitropolitană. La un moment dat a apărut criminalul, pe atunci în vârstă de 31 de ani și a atacat-o cu un cuțit. După mai multe lovituri, victima a picat și a decedat la scurt timp, iar agresorul a fugit de la locul crimei.

Prietena fetei, îngrozită de cele văzute, a apelat imediat la ajutoare. Oamenii legii au început să-l caute, iar după scurt timp a fost prins la Pădurea Verde.

Criminalul a fost reținut și trimis în judecată pentru omor calificat. În urma procesului, Tribunalul Timiș a dat sentința: 25 de ani de închisoare cu executare. Pe lângă, Titiș va avea de plătit 75.000 de euro daune morale și 10.000 de lei daune materiale pentru familia fetei. La aceste cheltuieli se adăuga și cele de judecată, atât pentru stat, cât și pentru mama victimei, în valoare de 1000 lei.

În baza art. 189 alin. 1 lit. a C.p. cu aplicarea art. 41 alin. 1 C.p. condamnă pe inculpatul TGC la pedeapsa de: – 25 (douăzecişicinci) ani închisoare în regim privativ de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (omor cu premeditare), în stare de recidivă postexecutorie” se arată în motivarea magistraților de la Tribunalul Timiș.

Lasă un comentariu